tisdag 24 mars 2009

Påskägg inslagnings-tips

1. Tag ett enfärgat ägg. Gör hål i locket mitt i. Trä i genom en dragrosett, så får du ett persoligt ägg.

2. Tag ett påskägg, lägg ett litet tårtpapper i resp lock och botten. Fyll med praliner, täck tajt med gladpack. ta ett cellofan ark eller något annat fint tunt papper och klipp ut stora rondeller*. Lägg därefter resp. ägghalvor i mitten och draperar cellofanet runt ägget. Fäst med ett fint sidenband knyt i några färgglada fjädrar. En Fin gåva att ge bort till påsk.

3. Gör en papper strut av något fint papper fyll med små chokladägg i fina folifärger, tejpa i hop överkanten och du får en fin påskstrut.

*Rondeller : Klipp ut ett kvadratiskt ark, vik i hop det fyra gånger som en duk och klipp därefter i ena änden med en mönstersax. Öppna upp arket och du får ett runt ark.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar